~My Sweet Life Remembrance~

By: sHaHeDa sHaHRiL

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Saturday, 12-Dec-2009 02:27 Email | Share | | Bookmark
Minggu-minggu akhir sebelum kelahiran baby

Berangan Hey..nk jadi AYAH
Birthday Boy
Pikir Tarikh bila akan bersalin
View all 7 photos...
Sabtu 5/12/2009, birthday my hubby. Oleh kerana aritu, siangnye "birthday boy" bekerja...so kami celebrate makan2 aje kat Nando's Tebrau City..nak beli Kek pun x sempt...Ciann..dia.
Al maklumlah..si isteri tengah menunggu hari nak bersalin...
Kalo iku tarikh jangkaan 16/12/2009...Tp..semua tu cuma satu tarikh yg lum tentu lagi...ketetapannye..Hanya ALLAH swt saja yang tahu...BIla tarikh, masa, tempat & camne baby akan dilahirkan...


Wednesday, 4-Nov-2009 02:09 Email | Share | | Bookmark
For My Beloved Baby



Alhamdulillah....akhirnya genap 8 bln aku mengandungkan baby ini. Kami telah membuat beberapa persiapan untuk menyambut kelahiran baby. Saat ini, aku masih memikirkan dimana aku perlu melahirkan baby sama ada GH or Perdana Speacialist Maternity Center. Ini semua gara-gara, GH dah tak leh bawak husband tengok semasa melahirkan. Entahlah...tawakal pd ALLAH swt aje lah..Yg penting BABY ku selamat dilahirkan, sihat & sempurna..AMIN..


Saturday, 3-Oct-2009 10:48 Email | Share | | Bookmark
Doa Selamat Kesyukuran 7 bulan Mengandung

Ucu yg rajin..hikhikhik
Doa selamat a
Doa selamat b
View all 14 photos...
Cepat sungguh masa berlalu...pejam celik..pejam celik..dah masuk 28 week..aku pregnant. Oleh kerna mengandung anak sulong, jadi..kene lah uat doa selamat kesyukuran..Kami pun pilih hari JUMAAT bersamaan dengan 6 syawal 1430H. Bertempat di rumah mak abah..di Ayer HItam. Terima kasih kepada mak abah, suamiku, bajam, k.long, nana, yaya, sham, boyal k.liza, k.mas. pak ude..mak ude..mak jah cik lan..dan sesiape saja yg terlibat..Jasa u all tetap ku kenang sampai ke akhir hayat...


Sunday, 27-Sep-2009 01:59 Email | Share | | Bookmark
Raya AidilFitri 1430H (20 September 2009)

Abah & Ma
Bajam Family & MaAbah
Shahril & MaAbah
View all 12 photos...
Salam Lebaran Tahun 2009...untuk semua umat islam di dunia ini. Tahun ini, cukup bermakna untuk aku....yelah...1st time membawa baby dalam rahim nie... hehehe..
Memang menjadi perhatian...jgn marah ..hikhikhik..
Let's check the foto .....


Saturday, 25-Jul-2009 02:49 Email | Share | | Bookmark
NiKmAt MeNgAnDuNg Yg DiNaNti2

"+" Clear Blue Pregnancy Test
Kad Perdana Speacialist Maternity Center
Confirm pregnant 4 week by Scan
View all 7 photos...


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net